Általános Szerződési Feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Kérlek mindent olvass mindent figyelmesen a szerződési feltételek-ről mielőtt bármit vásárolnál!

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Jelen szerződési feltételek azt szabályozzák, hogy milyen feltételek mentén használhatod a Cryptofolio oldalát. Az oldal használatával, annak szolgáltatásainak igénybevételével egyidejűleg automatikusan kijelented, hogy jelen szerződési feltételek -et elfogadtad. Jelen megállapodás minden látogatóra, felhasználóra és egyéb személyre vonatkozik, aki bármilyen módon használja az oldalt vagy annak valamely szolgáltatását függetlenül attól, hogy az oldal regisztrált tagja-e vagy sem.

A Cryptofolio egy olyan elektronikus tartalmakat szolgáltató platform, mely az előfizetett és nem előfizetett tagjai számára biztosít oktatási tartalmakat. Lentebb olvashatjátok el, hogy mit találtok meg nálunk és mit nem.

ADATVÉDELEM

Felhasználóink személyes adataival külön adatvédelmi nyilatkozatunk foglalkozik. 

Felelősséget Kizáró
Jogi Nyilatkozat

A Cryptofolio Hungary, annak munkatársai, vagy tagjai nem regisztrált pénzügyi tanácsadók, és a weboldalon, discord szerveren és egyéb közösségi felületeinken található vagy ezen az oldalon keresztül nyújtott minden információ kizárólag oktatási célokat szolgál, és nem minősül pénzügyi tanácsadásnak, befektetési tanácsadásnak, kereskedési tanácsadásnak vagy bármilyen más tanácsadásnak. Bármely ötletet, amelyet a tagok követnek, saját belátásaik szerint követik. A kriptovaluta befektetések volatilisak és nagy kockázatúak. A kriptovaluták kereskedése magas kockázattal jár, és nem biztos, hogy minden ember számára megfelelő. Mielőtt döntenél a kriptovaluta kereskedéséről, alaposan mérlegelned kell befektetési céljaid, tapasztalatszintedet és kockázati felelősségvállalásodat. Kérlek, végezz saját kutatást, és konzultálj egy regisztrált pénzügyi tanácsadóval, mielőtt bármilyen befektetési döntést hoznál. Soha ne fektess be többet, mint amennyit elveszíthetsz. Ha nem vállalsz teljes felelősséget saját kereskedési és befektetési döntéseidért, kérlek, azonnal hagyd el ezt a weboldalt és a közösségi szervereinket, felületeinket. A Cryptofolio csapata által szolgáltatott információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik, a megjelenő írások, konzultációs alkalmak nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.  Bármiféle profitért vagy veszteségért nem vállalunk felelősséget, mindenki a saját befektetéséért felel! Mindenki szigorúan csak is annyit fektessen be, amennyit megengedhet magának! 18 év alatti személyek csakis nagykorú felügyelete mellett használhatják az általunk biztosított tartalmakat! Problémáival és véleményével elektronikus üzenetben fordulhat hozzánk az info@cryptofolio.hu e-mail címen.

A Cryptofolio tartalmazhat más oldalakra mutató linkeket, más forrásból származó tartalmakat, viszont ezek az oldalak nem a mi felügyeletünk alá tartoznak, így nem vállalunk felelősséget az ott található anyagokért! Ezeket a linkeket csak, mint tájékoztatásként tesszük elérhetővé számotokra.

PRIVÁT TAGSÁGOK ELŐFIZETÉSÉNEK MEGVÁSÁRLÁSA

A privát részlegünkhöz vásárolhattok hozzáférési jogot, ahol időszakosan megosztjuk veletek a nézeteinket a piacról, az abban rejlő potenciálokról és ,hogy milyen piaci kimeneteleket látunk az elemzéseink alapján. A tagsági regisztrációitok az előfizetésetektől függően adott időszakra szólnak. Lehetőségetek van havi, ismétlődő előfizetésre, valamint nagyobb időtávú a csomagok között meghatározott előfizetés megvásárlására is. A havi előfizetéseteket a “fiókom” menüpont, majd a saját tartalmak alatt tudjátok lemondani igény esetén. Az ismétlődő havi előfizetés lemondását még a megújítás előtt mondd le. Utólag nem áll módunkban visszautalni az összeget ugyanis az oktatási tartalmainkhoz azonnali hozzáférést biztosít.

A csatlakozásotokkal szintén lehetőséget nyertek arra, hogy a platformon lévő csatornákon feltegyétek egyéni kérdéseiteket, valamint, hogy megosszátok saját ötleteiket. Rendelkezésetekre fogunk állni, hogy megválaszoljuk ezeket a kérdéseket, biztosítsuk a technikai hátteret és, hogy mutassuk az utat a közösség számára. A mentoraitok leszünk ezen idő alatt, hiszen a célunk, hogy segítsük a közösséget abban, hogy jobb technikai elemzők és crypto kereskedők legyetek. Viszont mindenkinek a saját gondolatai és az általunk biztosított anyagok kiértékelése alapján kell meghoznia egyéni döntéseit és eldönteni, hogy mit és hogyan vásárol, nem pénzügyi tanácsadást vásároltok tőlünk!

VÉGEZETÜL A SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKRŐL

Kérlek vegyétek figyelembe, hogy a havi tagdíj vásárlása nem visszatéríthető! Transzparensek leszünk a kereskedésünkkel, elemzéseinkkel, piaci lehetőségekkel kapcsolatban, de nyilvánvalóan nem mi alakítjuk a piaci árakat, így előfordulhatnak olyan esetek, amikor bizonyos pozíciókat veszteséggel zárunk. Kérlek mindenki tartsa szem előtt, hogy a crypto piac egy gyorsan, néha kiszámíthatatlanul változó környezet, ezért tényleg mindenki csakis annyit fektessen be, amennyit nem sajnál elveszteni! Szerződési feltétel -ükben fent tartjuk a jogot arra, hogy szélsőséges esetben megvonjuk a tagsági jogát annak, aki zaklatja, fenyegeti vagy visszaél a tartalommal vagy annak bármelyik tagjával!

FELHASZNÁLÓK ÁLTAL GENERÁLT TARTALOM

Tekintettel arra, hogy a Cryptofolio Hungary egy közösségi portál, a felhasználók számtalan tartalmat hoznak létre az oldal különböző szolgáltatásain keresztül, mely tartalmakért a  Cryptofolio Hungary nem tud felelősséget vállalni. A  Cryptofolio Hungary oldalán megjelenő vélemények a szerzők sajátja, és semmilyen módon nem tükrözik a  Cryptofolio Hungary hivatalos álláspontját, nézeteit.
Felhasználóként elfogadod, hogy a felhasználók által generált tartalmon alapuló szolgáltatásainkon megjelenő összes vélemény, vagy bármilyen egyéb tartalom ami a felhasználók által került létrehozásra kizárólag azon személyek vagy szervezetek felelőssége, akik azt az oldalra feltöltötték. Egyúttal elfogadod, hogy a  Cryptofolio Hungary-nek nem áll módjában ellenőrizni ezen tartalmakat, következésképp a  Cryptofolio Hungary semminemű felelősséget nem vállal általad, felhasználók által, vagy harmadik fél által feltöltött tartalmak részéért vagy egészéért. 

TULAJDONJOG

Minden tartalom, melyet a Cryptofolio Hungary publikál (a felhasználók által feltöltött tartalmakat is beleértve) a Cryptofolio Hungary tulajdonát képezik. Az oldal tartalmának egészének vagy részének másolása, módosítása, publikálása – főképp annak kereskedelmi vagy reklám célokra történő felhasználása – csak a Cryptofolio Hungary előzetes írásos engedélyével történhet. Elfogadod, hogy az oldal és a szolgáltatás használata során nem szerzel semmilyen tulajdonjogot az oldal tartalmát tekintve.

RÉSZTVEVŐI MAGATARTÁS

Egyedül te vagy felelős az általad feltöltött tartalomért. Az általad feltöltött tartalmakért minden következményt kizárólag te viselsz.

 A  Cryptofolio Hungary fenntartja a jogot, hogy ideiglenesen vagy akár véglegesen eltiltsa az alábbi feltételeket megsértő vagy a szolgáltatással egyéb módon visszaélő felhasználókat, illetve hogy eltávolítsa a kifogásolt tartalmat.

Kijelented, hogy elfogadod, hogy nem használod a szolgáltatást a következőkre:

  • Reklámok megjelenítése, lánclevelek küldése.
  • Olyan tartalom feltöltése a Cryptofolio weboldalra, ami egy harmadik fél szerzői jogát, vagy intellektuális tulajdonának jogát sérti.
  • A többi felhasználó számára nyílt vagy privát üzenetek küldése üzleti ajánlatokról a Cryptofolio Hungary engedélye nélkül.
  • Olyan tevékenységek folytatása, melyek megsértik mások személyiségi- vagy tulajdonjogait.
  • Jogosulatlan hozzáférés megszerzése, és/vagy annak szándéka a Cryptofolio Hungary szolgáltatásaihoz, adataihoz, hálózatához és egyéb rendszereihez.
  • A többi felhasználó rágalmazása, zaklatása.
  • Amennyiben te, vagy egy harmadik fél, aki engedélyeddel használta a szolgáltatást nem veszi figyelembe ezen megállapodást, a szolgáltatásból való azonnali kizáráshoz vezethet. A Cryptofolio Hungary fenntartja a jogot, hogy kártérítési igénnyel lépjen fel a megállapodást megsértő ellen.

FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

A Cryptofolio szolgáltatásainak használatával automatikusan kijelented, hogy a Cryptofolio Hungary nem felelős semmilyen téged ért káresetről, amely abból adódhat – akár közvetlen akár közvetetten – hogy a Cryptofolio Hungary szolgáltatásainak egyikét használtad.

FELTÉTELEK MEGSZEGÉSE

Amennyiben jelen felhasználási feltételek megszegéséről szerzel tudomást, kérjük jelezd nekünk
e-mail-ben a info@cryptofolio.hu email címen.

A SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK FRISSÍTÉSE

A Cryptofolio Hungary fenntartja magának a jogot, hogy a szerződési feltételeket egyoldalú döntésével bármikor módosítsa. A változtatásokról a felhasználókat értesíti. Amennyiben nem értesz egyet a módosított felhasználási feltételekkel, haladéktalanul fejezd be a szolgáltatások használatát. Amennyiben az oldalt a továbbiakban is használod, azzal automatikusan kijelented, hogy a módosított felhasználói feltételeket elfogadod.

AZ OLDAL ÜZEMELTETŐJE

Cryptofolio Hungary

Fizetési módok

Kriptovaluta online fizetés: a rendelés leadása után biztonságos Online felületén keresztül tudsz kriptovaluta segítségével fizetni.