Mi az, amit a kezdő kereskedő szeretne vs Mit kap egy kereskedő

“Ez egy maraton, nem sprint”. Az egyik olyan kijelentés, amely tökéletesen jellemzi a kereskedést. De mit is jelent valójában ez a kijelentés? William Shakespeare-t idézem: “Menj bölcsen és lassan. Aki rohan, megbotlik és elesik”. A nagy dolgokhoz sok idő kell. Az emberek 90%-a hamis elvárásokat támaszt a kereskedéssel kapcsolatban, mielőtt belépne az iparágba. Azt hiszik, hogy ez egy “kur** gyorsan meggazdagodhatsz” rendszer. A valóságban hónapok/évek gyakorlása, kemény munka és tapasztalat szükséges ahhoz, hogy elérjük a következetesség és a nyereségesség kapuját. Továbbá, a kereskedés következetessége nem feltétlenül jelenti azt , hogy minden kereskedés nyerő lesz. Csak azt jelzi, hogy ha folyamatosan követed a kereskedési tervedet, kockázatvállalásodat és fegyelmezett vagy, akkor hosszú távon nyereséges és sikeres leszel.

Arra bátorítunk mindenkit, hogy legyen türelmes, és csak kövesse a trendet, mivel nem kell sehová sem sietni. Végül is Róma sem egy nap alatt épült.

Reméljük, hogy mindannyian élveztétek ezt a gyors tanulságos és informatív bejegyzést! Ennek az volt a célja, hogy mindannyiótoknak adjon némi útmutatást, és motiváljon benneteket, hogy folytathassátok az utat a hegy tetejére. Ha további javaslataitok és ajánlásaitok vannak, hogy miről szóljon a következő oktatási ötletünk, nyugodtan osszátok meg velünk a megjegyzések között.

Cryptofolio Hungary Csapata
Discord: https://discord.gg/jPXkBJ45jJ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x