Rendelésem
10 Ft
Termék Részösszeg
Paper Hands 30 Napos Előfizetés  × 1 10 Ft
Részösszeg 10 Ft
Összesen 10 Ft

Customer information

Számlázási adatok

További információk

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Paper Hands 30 Napos Előfizetés  × 1 10 Ft
Részösszeg 10 Ft
Összeg 10 Ft

Payment

  • Fizetés MetaMask használatával biztonságosan

    BNB

    0.000126BNB

    BUSD

    0.0288BUSD

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Mit kapsz még rendelésedhez?

Rendelésed után nem hagyunk magadra, mint a legtöbb oldal. Itt leszünk és segítünk.

Vélemények

Több mint fél éves tagságom alatt óriásit fejlődtem WSB King Jani tanácsaival és tanításaival. Hihetetlen, hogy mennyire megváltozik ez a játék, ha ténylegesen alkalmazod azokat amiket Jani megoszt velünk. Amit észre vettem még az az, hogy Jani egy anyagilag független, szabad ember, aki a felszabadított idejét arra használja, hogy a csoport tagjainak is segítsen felszabadulni. Ő az aki kimászott a ....-ból és visszanyúl értünk. Csak követni kell. Kell ennél több?! ”
cryptopro#2258
"2 hónapja vagyok előfizető. Teljes mértékben megérte a ráfordított összeg. Segítőkész, profi közösség, nagyon gyors válaszadásokkal. Ebben a nehéz piaci helyzetben is mindent megtesznek hogy a lehető legtöbb információval lássanak el, hogy a lehető legjobb döntéseket tudjuk meghozni. Az elemzések és a beszélgetések nagyban segítenek megérteni mi is zajlik a piacon. Köszönöm az adminok fáradhatatlan munkáját, amit éjjel-nappal űznek!"
CsabaAttila#4232

Vásárolj magabiztosan

© 2023 Cryptofolio Hungary. Minden jog fenntartva.

Ugye nem hagyod csak így itt a kosaradat?

Add meg az adataidat az alábbiakban, hogy elmentsd a kosaradat későbbre. Ki tudja, talán még egy kedvezménykódot is küldünk számodra.