Hogyan legyél milliomos a medvepiacon?

Véletlen, hogy a millionaire rímel a bear-re? Mi lenne, ha azt mondanám, hogy a legjobb lehetőség arra, hogy viszonylag rövid idő alatt elérd a pénzügyi szabadságot a kriptóban, valójában a medvepiacok idején van?

Szia WSBKing(Jani vagyok) a Cryptofolio Hungary alapítója, és ebben a cikkben azt fogjuk feltárni, hogy miért előnyösebbek a medvepiacok számunkra, akik már benne vannak a kriptotérben, vagy csak most kezdenek beérkezni a kripto világába, mint a bikapiacok. A kriptopénz és blokklánc technológia hosszú távú befektetőiként megvitatjuk azokat a stratégiákat, amelyeket megvalósíthatunk, hogy teljes mértékben kihasználjuk a medvepiacok nyújtotta lehetőségeket

Futtassunk le néhány számot a történelmi áradatok segítségével, hogy összehasonlítsuk a legutóbbi medvepiacot a legutóbbi bikapiaccal. És ha a végéig olvasod, akkor megosztom veled, hogyan navigáltam személyesen ezen a legutóbbi medvepiacon, ami végül azt eredményezte, hogy életem végéig függetlenné váltam. 

 Tanuljuk meg, hogyan lehetünk milliomosok a medvepiacon. A bikapiacok egy szórakoztató, izgalmas, és vad utazások. Miért? Mert amikor a kriptovaluták történelmi csúcsokat érnek el, az azt jelenti, hogy mindenki zöldben van. Mindenki nyereséges. Azonban, bár a bikapiacokon jól érezzük magunkat, a medvepiacok azok, amelyek gazdaggá tesznek. 

Egy kulcsfontosságú tény, amit mindannyiunknak szem előtt kell tartanunk, hogy a piaci esések és recessziók idején történnek a legnagyobb vagyonátadások. Miért is van ez így? Az emberek érzelmesekké válnak, és hagyják, hogy az érzelmeik irányítsák a befektetési döntéseiket, és az egyik legerősebb érzelem, amely a legrosszabb befektetési döntésekhez vezet, a félelem. Félelem attól, hogy lemaradunk a lehetőségekről (FOMO), és félelem attól, hogy elveszítjük nehezen megkeresett pénzünket. Tehát amikor jelentős esés következik be a piacon, vagy amikor egy recesszió köszöntött be, az emberek megijednek. Pánikba esnek és eladják a pozícióikat. És ahhoz, hogy a piacon eladás történjen, kell egy készséges vevő. Mindig van valaki a másik oldalon. Kérdezd meg mindig magadtól, hogy ki van a másik oldalon, aki vásárol/vagy elad? A félelemtől sújtott emberek tömeges eladásai a bátor vevőkhöz juttatják a vagyont. De ha jobban belegondolunk, vajon a medvepiacokon a vevők valóban bátrak, vagy csak pragmatikusak? Vegyük figyelembe ezt a két kiemelkedő és nagyon pontos tényt, amelyek újra és újra bebizonyosodtak. 

1. : medvepiacokon kevesebbért többet halmozunk fel, szemben a bikapiacokkal, ahol kevesebbet halmozunk fel többért. 

2. : A medvepiacok mindig véget érnek. Nem tartanak örökké. Lehet, hogy örökkévalóságnak tűnik, mert a legtöbb ember számára elég unalmasak lehetnek, de a medvepiacok végül bikapiacokká alakulnak. Tehát a legjobb módja annak, hogy elkerüljük az érzelmi döntések meghozatalát, egyrészt a vagyoni gondolkodásmód elfogadása, másrészt pedig egy bevált stratégia végrehajtása és annak betartása, bármi is történjen.

Először is beszéljünk tehát a gondolkodásmódról. Amikor a piacok lezuhannak és az emberek megijednek, a logika és a tények kikerülnek az ablakon. És bármilyen őrültségnek hangzik is, a tények és a logika nem részei annak a gondolkodásmódnak, amit a gazdagság eléréséhez és fenntartásához el kell fogadnunk

 A hiedelmeink hozzák létre és irányítják a gondolkodásmódunkat. Valójában attól függően, hogy miben hiszünk mindannyian, vagy ott tart bennünket, ahol vagyunk, vagy segít eljutni oda, ahová menni szeretnénk, azzá válni, akivé lenni szeretnénk, és végül megteremteni azt az életet, amit élni szeretnénk. Valójában mélyebben elmerülök azokban a hitekben, amelyeket el kell fogadnunk a sikerhez kripto befektetőként. Egy másik cikkben, amit majd szintén meg fogok osztani veletek részletesebben írok róla.

Hogy a témánkra koncentráljunk, öt erőteljes hitet fogunk érinteni, amelyeket elfogadhatunk, magunkévá tehetünk és felhasználhatunk a pénzügyi szabadság megteremtéséhez. 

1. A kripto egy egyszeri lehetőség az életben. Mindannyiunknak fel kell ismernünk és el kell fogadnunk, hogy ez abszolút a mi egyedülálló, egyszer az életben adódó lehetőségünk arra, hogy szokatlanul rövid idő alatt potenciálisan hatalmas mennyiségű vagyont teremtsünk és halmozzunk fel. Ez a mi modern DOT-COM korszakunk, a modern rendszerváltásunk, egy közel poszt COVID utáni gazdaság közepén. Ez a mi esélyünk, hogy befektessünk a közelgő FANG, vagy MAANG részvényekbe, amelyek most a Facebookok, ami már META, az Amazon-ok, Apple-ök, Netflixek-ek, Google részvényekbe, mielőtt az egekbe szöknének. 

2. A Fiat egy sikertelen gazdasági kísérlet az USA-ban, különösen a COVID járványon keresztül. Mindannyian láttuk, hogy a pénznyomtatókhoz legközelebb állók kapják a pénzt, a többi onnan csordogál lefelé. Az amerikai kormány politikusai nem értünk dolgoznak, hanem a vállalatoknak, és a Fiat-rendszerek az egyik fő oka annak, hogy ilyen radikális szakadék tátong az alsó és középosztálybeliek és a gazdag elit között. Fontos tehát megérteni, hogy a Fiat-rendszerek a bolygón élő emberek nagy többsége számára egy bukott gazdasági rendszer, mivel csak egy kis elitcsoportot szolgál. 

3. Még korán vagyunk. Nagyon sokan úgy érezzük, hogy lemaradtunk a hajóról, vagy elkéstünk a játékkal, pedig valójában még csak most kezdtük el. Rengeteg olyan ember van, aki még mindig nem hallott a Bitcoinról, blokkláncról, vagy a kriptovalutákról. Szó szerint sírnak az emberek, hogy ilyen későn szálltak be. Miközben a blokkláncon még csak pacman-szerű játékélményeket értünk el, és még előttünk álló Omniverz, virtuális valóság, kiterjesztett valóság és metaversekhez képest, közelebb vagyunk az ősmocsarakból farokkal és félsült tüdővel kimászó őslényekhez, mint a fejlődés szempontjából a felegyenesedett, tudatos emberi lényekhez. Jelenleg ez a technológia és felhasználási lehetőségei még mindig nagyon újak, és még mindig rengeteg megvalósítatlan érték van, amely idővel ki fog teljesedni. Szóval fogadjuk el és fogjuk fel, hogy még nagyon korán vagyunk, és mindannyian sikeresek leszünk. 

4. A kripto a kulcs a pénzügyi szabadsághoz, ez valószínűleg a legerősebb hit, amit bármelyikünk elfogadhat, magáévá tehet és használhat, hogy pénzügyi szabadságot teremtsen az életében. Az események tökéletes vihara összeállt, és mindenkinek megadta, akiben megvan a vágy, a motiváció és a türelem, hogy elérje a pénzügyi szabadságot ezen az új, feltörekvő piacon. És ne feledjük, ahogy korábban mondtam, bár mindezek tények, az emberek nem olyan szenvedélyesen és teljes mértékben a tények alapján működnek, mint a meggyőződések alapján. 

5. A professzionális kriptokereskedés/befektetés egy jól fizetett szakma, amely többet fizethet, mint egy mérnök, orvos, ügyvéd vagy más magas képzettséget igénylő szakma. A valódi gazdagságra való összpontosítás révén az anyagi jólét mellett jelentős értelmet és boldogságot is elérhetünk életünkben. Sok befektető és kereskedő a kriptopiacon azt állítja, hogy még a részvény és devizapiaci tapasztalattal is a magasan vásárlásra és alacsonyan való eladásra specializálódott. A Crypto egy exponenciális eszközosztály, és más módszereket igényel a kereskedése és az adatok elemzése, mint a részvénypiacon és a devizapiacokon. A sok influencer és youtberrel ellentétben én egy nagyon magasszintű szakmaként tekintek a Kripto kerekedésre, amihez sok erőfeszítsére, áldozatra és időre lesz szükséged. Kétségkívül megéri, viszont nem való mindenkinek és ezt a tényt is el kell fogadnunk és fel kell ismernünk. Ennek megfelelően léphetünk tovább azokra a lehetőségekre, amik személyünknek megfelelőek. Ha többet akarsz megtudni a kereskedésről, akkor ajánlom figyelmedbe a http://cryptofolio.hu/courses/cryptofolio-hungary-masterclass/ -t ami 30 év tudását dolgozza fel és évtizedeket spórolhat meg számodra.

6. Következetes befektetési gyakorlat a siker kulcsa. Azokban az időkben, amikor a piacok zuhanórepülésbe kezdenek, néhány ember, akinek nagyszerű pozíciói voltak, eladta az árvíz, vagy a félelem, a bizonytalanság és a kétség miatt. A nap végén a piacok abszolút a manipuláció és az emberi érzések alapján működnek. Tehát ha sikeres kripto befektető akarsz lenni, akkor el kell fogadnod és következetesen követned kell egy befektetési stratégiát. Ezzel el is érkeztünk a második legjobb módszerhez, amivel elkerülhetjük az érzelmi döntések meghozatalát egy medvepiac idején: egy bevált stratégia bevezetése és annak betartása, bármi is történjen. Ami jól bevált a legtöbb embernél, akik sikereket tapasztaltak a kripto befektetésben, az a DCA befektetési stratégia adoptálása, ami a dollárköltség átlagolást jelenti. 

Mi az a dollárköltség átlagolás? A dollárköltség-átlagolás az, amikor eldöntöd, hogy egy bizonyos összeget egy bizonyos gyakorisággal szeretnél egy befektetésbe fektetni. Tegyük fel például, hogy úgy döntesz, hogy minden hétfő reggel elkezdesz dollárköltség átlagolással 100 dollárt Bitcoinba fektetni hetente egyszer. Így hosszú időn keresztül minden hétfőn következetesen Bitcoinba fektetsz, függetlenül az árfolyamtól, és az történik, hogy csökkented az volatilitásnak való kitettségedet. Kripto befektetőként azt javaslom, hogy találd ki, hogy milyen projektekbe szeretnél hosszú távon befektetni. Döntsd el, hogy mekkora összeget szeretnél allokálni és milyen gyakorisággal fogsz befektetni, és tartsd magad hozzá. Ez lehet napi 10 dollár, havi 1000 dollár vagy bármi, ami Neked megfelel. Ne feledd, a kripto befektetésben a következetes befektetési gyakorlat a siker kulcsa. Dönts egy befektetési stratégiáról, és legyél következetes a végrehajtásában. Ami nagyszerű, hogy sok kriptotőzsde lehetővé teszi, hogy eldöntsd, hogy mekkora mennyiségű kriptót és milyen gyakorisággal szeretnél vásárolni, így automatizálhatod az új dollárköltség átlagoló stratégiádat anélkül, hogy időt kellene szakítanod a napodból, vagy a hetedből, hogy ténylegesen megtedd. És ha szeretnéd megnézni az ajánlott tőzsdék listáját, győződj meg róla, hogy megnézed a hivatalos oldalakat, amelyek szintén néhány jutalommal és bónuszokkal járnak, így mindenképpen nézd meg őket:
FTX: https://ftx.com/
Kucoin: https://www.kucoin.com/
Binance: https://www.binance.com

 Tehát most nézzünk meg néhány történelmi áradatot a legutóbbi medve, bika mindkét ciklusában, és hasonlítsuk össze az DCA, vagy a napi 10 dolláros átlagolási stratégia végrehajtásának eredményeit, ami körülbelül 300 dollárra jön ki havonta. A medve VS bika piac alatt.

 A legutóbbi kriptopiaci medvepiac 2018 januárjában kezdődött és körülbelül 2020 szeptemberéig tartott. Ha ez alatt az időszak alatt naponta 10 dollárt fektettünk volna kriptóba, az összesen körülbelül 10.040 dolláros befektetést eredményezett volna. A jelenlegi bikapiac 2020 októbere körül kezdődött, és bár az elmúlt hónapokban hullámzó oldalazó mozgást tapasztaltunk, mégis tapasztalunk néhány magasabb csúcsot és alacsonyabb aljpontot. Tehát még nem volt egyértelmű jele annak, hogy a medvepiacba való átfordulásról lenne szó, inkább konszolidációról. Ha ebben az időszakban kriptónként 10 dollárt fektetnénk be naponta, az összesen körülbelül 5.730 dolláros befektetést eredményezett volna.

Tehát mindkét időszakra vonatkozóan elővettem a történelmi áradatokat, hogy összehasonlítsam a Bitcoin nyereségét az Ethereum-al és a DOGEal szemben. Az áradatok segítségével kiszámítottam az egyes kriptók teljes összegét. Egy 10 dolláros befektetéssel az adott napon egy adott árat kaptál volna az egyes különálló időszakokra, a medve vs a bika ciklusra. Ezután kiszámoltam, hogy az adott időszak alatt felhalmozott teljes kriptómennyiség értéke mennyinek felel meg ma.

 Kezdjük a bitcoinnal. Ha 2020. október 1-től ezen a héten, a bikaciklus alatt minden nap 10 dollár értékben vásároltál volna Bitcoint, akkor kb.   0.1676 Bitcoint halmoztál volna fel, amir a cikk írásakor 6478 dollárt ér. Tehát a teljes befektetésedből, ami ebben az időszakban 5730 dollár volt, 748 dollárt kerestél volna, ami körülbelül 13%-os nyereséget jelent.

 Ha pedig 2018. január 1. és 2020. szeptember 30. között, a legutóbbi medvepiac idején minden nap 10 dollár értékben vásároltál volna Bitcoint, akkor körülbelül 1,4235 Bitcoint halmoztál volna fel, ami ez a cikk idején 55 021 dollárt ér. Tehát az ezen időszak alatt a 10 040 dolláros teljes befektetésedből 44 981 dollárt kerestél volna, ami körülbelül 448%-os nyereséget jelent. Elképesztő. Így már láthatod, hogy egy piaci ciklus milyen hatalmas különbséget tud tenni, ha egy egyenletes összeget fektetsz be az idő múlásával. És csak hogy megmutassuk a különbséget a Bitcoin, a legnagyobb piaci kapitalizációval és a mellette legnagyobb árstabilitással rendelkező, legérettebb kripto között, nézzük meg, hogyan viszonyul egy folyamatos befektetés a piaci kapitalizáció szerint második legnagyobb kriptohoz, az Ethereumhoz, valamint egy lényegesen kisebb, rendkívül kockázatos mémérméhez a Dogecoin-hoz. 

Tehát ha 2020. október 1-től egészen ezen a héten minden nap 10 dollár értékben vásároltál volna Ethereumot. Ez alatt a bikaciklus alatt körülbelül 3. 8907 ETH-t halmoztál volna fel, ami a cikk idején 11 151 dollárt ér. Tehát az ebben az időszakban összesen 5730 dollárnyi befektetésedből 5421 dollárt kerestél volna, ami körülbelül 95%-os nyereséget jelent. Király

. Nos, ha 2018. január 1-től 2020. szeptember 30-ig, a legutóbbi medvepiac alatt minden nap 10 dollár értékben vásároltál volna ETH-t, akkor körülbelül 46.443 ETH-t halmoztál volna fel, ami a videó idején 133 001 dollárt ér. Tehát a 10 040 dolláros teljes befektetésedből ebben az időszakban 122 961 dollárt kerestél volna, ami körülbelül 1225%-os nyereséget jelent. Hihetetlen. 

Végezetül nézzük meg a DOGE Coint. Ha 2020. október 1-től 2020-ig minden nap 10 dollár értékben vásároltál volna Dogecoin-t, akkor ebben a bikaciklusban körülbelül 366.684 darabot halmoztál volna fel, ami a cikk idején 52.166 dollárt ér. Tehát a teljes befektetésedből ebben az időszakban, ami 5730 dollár volt, 46.436 dollárt kerestél volna, ami körülbelül 810%-os nyereséget jelent. Király. Nos, ha 2018. január 1. és 2020. szeptember 30. között, a legutóbbi medvepiac alatt minden nap 10 dollár értékben vásároltál volna DogeCoint, akkor körülbelül 5 410 138 Dogecoint halmoztál volna fel, ami a cikkidején 769 679 dollárt ér. Tehát a 10 040 dolláros teljes befektetésedből ebben az időszakban 759 729 dollárt kerestél volna, ami körülbelül 7566%-os nyereséget jelent. Hihetetlen. 

Most, hogy már tudjuk, milyen gondolkodásmódváltásra van szükséged, és egy egyszerű, bevált stratégiát alkalmazhatunk medveciklusok idején a vagyon felhalmozásához és gyarapításához. Beszéljünk a medvepiacok egyik legjobb előnyéről, amit a legtöbb ember teljesen kihagy. Medvepiacokon az emberek megijednek, eladnak, és végül megunják, és másfelé fordítják a figyelmüket. Néha örökre, néha pedig a következő bikaciklusig. Az összes médiafelhajtás lecseng, az összes kriptobeszélgetés elcsendesedik, néhány projekt fejlesztése lelassul, vagy teljesen leáll. Az egész kriptotér télire lecsendesedik. Igen, reménytelennek és szerencsétlennek hangzik, de a medvepiacok valójában ajándékok, amelyeket a legtöbben nem ismerünk fel, vagy nem vesződünk azzal, hogy beváltsuk őket. 

A következő a helyzet. A medvepiacok időt adnak nekünk arra, hogy zavartalanul építkezzünk, és sokkal kisebb költséggel halmozzunk fel nagyobb vagyont. Öt évvel ezelőtt kezdtem el a munkásságomat, közvetlenül a legutóbbi őrült bikafutás előtt, amikor a Bitcoin 2000 dollárról egészen 20 000 dollárig emelkedett néhány rövid hónap alatt. Röviddel ezután következett a korábban tárgyalt medvepiac, körülbelül 2018 januárjától 2020 szeptemberéig. Ez alatt a két rövid év alatt, amely bevallottan örökkévalóságnak és elég unalmasnak tűnt a térben az izgalmas bikafutáshoz képest, képes voltam arra használni ezt a leállást, hogy aktív és passzív jövedelemforrásokat építsek ki, ami lehetővé tette számomra, hogy növeljem a pénzösszegeket, amelyeket dollárköltség átlagolással kriptopozíciókba tudtam helyezni, valamint építeni a tudásomat és a teret, hogy igazi tudással töltött tartalmat hozzak létre, létrehozzak egy márkát, növeljem a kriptohálózatomat mind online, mind offline. Ezek az erőfeszítések végül lehetővé tették számomra, hogy elérjem és túlszárnyaljam a célomat, amit 30 éves koromra tűztem ki. Ez idő alatt semmiképpen sem volt sok pénzem, amivel dolgozhattam. 

Tehát ha én meg tudom csinálni, akkor mindannyian meg tudjuk csinálni. Vannak olyan lépések, amelyeket én tettem akkoriban, amelyek hozzájárultak a sikerhez, és vannak egyszerűbb, könnyebb dolgok, amelyeket én is könnyedén megtehettem volna, és amelyeknek multiplikátor hatása lett volna, és amelyeket személyesen most is alkalmazok, hogy bátran birkózzak meg a jövőbeli medvepiacokkal. 

Most tehát nézzünk át három csodálatos lehetőséget, amit kihasználhatunk, hogy teljesen optimalizáljuk az esélyünket arra, hogy milliomossá váljunk egy medvepiacon. 

1. Aktív jövedelem: Az aktív jövedelem az, amivel a legtöbb ember pénzt keres. Ez a munkád, a karriered, esetleg a kilenctől ötig tartó munkád, a kereskedési pályafutásod, vagy egy olyan vállalkozás, amit elindítottál és aktívan működtetsz. Mellékállás, amit extra jövedelemért végzel, a másodállásod, a hétvégi fellépésed, egy hobbi, amit pénzzé tettél azzal, hogy művészeti alkotásokat készítesz és árulsz, tanácsadói szolgáltatásokat nyújtasz stb. Az aktív jövedelem olyan tevékenységeket foglal magában, amelyek jövedelemhez juttatnak, és amelyek lekötik az idődet, energiádat és figyelmedet. A medvepiacok remek alkalom arra, hogy felmérd az aktív jövedelemforrásaidat, és vagy optimalizáld a meglévőket, vagy továbbiakat vegyél fel, vagy kivond azokat, amelyek túl sok időt vesznek igénybe, és nem túl jövedelmezőek. Személy szerint abban az időben az aktív jövedelemforrásaim közé tartozott, hogy több online vállalkozásom is volt, illetve már aktívan kereskedtem, és amikor a medvepiac elért, további aktív jövedelemforrásokat adtam hozzá néhány szoftveralkalmazás készítésével, termékek értékesítésével az Amazonon, Fiverr munkákkal, keresőmotor-optimalizálási szolgáltatásokkal, Tartalomgyártással cégek számára. Tehát, hogy növeld a képességedet, illetve azt, hogy több kriptót halmozz fel kevesebbért, ez a medveciklus. Értékeli és optimalizálja az aktív jövedelemforrásaidat azzal a céllal, hogy növeld a pénzösszegedet, amelyet képes leszel dollárköltség átlagolva a piacra idővel elhelyezni.  

2. passzív jövedelem : A passzív jövedelem magában foglalja a pénzszerzést olyan forrásokból, amelyek nem igénylik az aktív részvételedet, idődet, vagy energiádat. Ide tartozhatnak az ingatlanok bérbeadásából származó jövedelmek, részvényekből származó osztalékok jogdíjak, bányászati jutalmak, kamatok stb. Tehát egy medvepiacon értékeld a meglévő passzív jövedelemforrásokat, hogy optimalizálhatod-e őket, és keress más módokat arra, hogy több passzív jövedelmet generálj. Amikor a legutóbbi medvepiac lecsapott, kereskedtem, online értékesítettem és adtam el a keresőmotor-optimalizálásokat, növeltem az affiliate marketing erőfeszítéseket, Brave jutalmakat gyüjtöttem be a Brave böngészővel, Elkezdtem a Neo Holdings stakejeit, elkezdtem a cloudminingot, és sima miningot, és átmentem egy nem aktív szerepbe azokkal az üzletekkel kapcsolatban, amelyeket 2015-ben kezdtem el, ami fájdalmas érzés volt, és ez egy olyan kategória, amelyet sokkal jobban optimalizálhattam volna a legutóbbi medvepiac alatt, de ez egyben azt is eredményezte, hogy már tudom hol jelentősen erősíthetem fel a passzív jövedelemjátékomat a jövőbeli medvepiacokra. 

Íme tehát négy kriptóspecifikus passzív jövedelemtermelő ötlet, amelyek megvalósítását medve- vagy bikapiactól függetlenül érdemes megfontolnod.

 1. kriptohitelkártyák A kriptohitelkártyák lehetővé teszik, hogy kriptobónusz jutalmakat keress a rendszeres vásárlásokon, amelyeket kétségtelenül naponta végzel, és ez nem igényel extra erőfeszítést a részedről. Gondolj csak bele! A Bitcoin jutalmak 21-szer többet érnének, mint a készpénz-visszafizetési jutalmak hat év alatt. Elképesztő. Tehát én a saját hitelkártyáimnagy részét két kriptohitelkártyára cseréltem. Az egyik a Block Five Rewards Visa Signature Card. Ezzel minden egyes vásárlás után korlátlanul 1,5%-os kripto visszatérítést lehet keresni. Nincs éves díj, nincs külföldi tranzakciós díj, és ha az alábbi linket használod, akkor az első három hónapban 3,5%-ot kahatsz vissza kriptóban. Továbbá, minden évi 50.000 dollár feletti vásárlás után, amit elköltesz, minden vásárlás után 2%-ot kapsz vissza kriptóban.

Második pedig a Gemini hitelkártya. Ezzel akár 3%-os kripto visszatérítést is kaphatsz a vásárlások után. Bitcoin, Ether, és több mint 60 különböző kriptovaluta után kínálnak jutalmakat, amelyek közül választhatsz. Jelenleg ez az egyetlen olyan hitelkártya, amely azonnal odadja a kriptobónusz jutalmakat, ami azt jelenti, hogy a megkeresett kriptó a tárcádban landol, még a lehúzás pillanatában, nem pedig egy hónappal később. Nincs éves díj, nincs külföldi tranzakciós díj, és nincs átváltási díj a kripto jutalmak megszerzéséhez. A cikk idején a Gemini átmenetileg szüneteltette az új hitelkártya-alkalmazásokat, ezért mindenképpen csekköld az alábbi linket: , hogy hozzáférj a legfrissebb alkalmazáshoz. 

2. Staking: A staking egy nagyszerű módja annak, hogy passzív jövedelemre tegyünk szert a stakelt digitális eszközeinkkel. A stake elhelyezése magában foglalja a kriptod zárolását egy bizonyos időre, hogy segítsen fenntartani az adott kriptopénz blokklánc hálózatának biztonságát és teljesítményét. Különböző tőzsdék, alkalmazások, szoftveres és hardveres tárcát kínálnak Stakinget különböző kriptovalutákhoz, ezért mindenképpen csekkold ezeket, hogy megnézzen néhány különböző tőzsdei lehetőséget, valamint a Stakinget támogató tárcát. 

3: kölcsönzés A kripto kölcsözése(adása) a tőzsdéknek passzív kamatjövedelem szerzése érdekében egy másik nagyszerű módja annak, hogy maximalizáld a digitális eszközök birtoklását. A különböző tőzsdék különböző kölcsönzési rátákat kínálnak, ezért mindenképpen nézz meg néhány különböző forrást:
FTX: https://ftx.com/
Kucoin: https://www.kucoin.com/
Binance: https://www.binance.com

4. Affiliate jövedelem A legtöbb tőzsdének és más kriptotermékeknek és -szolgáltatóknak vannak affiliate programjai, amelyekhez mindannyian csatlakozhatunk, és amelyek lehetővé teszik számunkra, hogy jövedelemre tegyünk szert, ha megosztjuk a linkünket másokkal. Ha tehát tetszik bármelyik termék és szolgáltatás, amelyet az iparágban használsz, és úgy gondolod, hogy barátaid és családtagjaid is profitálnának belőlük, akkor ha időt szánhatsz arra, hogy affiliate fiókokat hozz létre, hogy könnyen és biztonságosan megoszthasd őket másokkal, az egy nagyszerű módja annak, hogy hozzáadj a passzív jövedelemmel kapcsolatos erőfeszítéseidhez. Ezek a linkek néha feliratkozási bónuszokkal és jutalmakkal járnak, amelyek a Te linkedet használó személy számára is előnyösek.

 Tehát ez egy win win win, és ez egy biztonságos és biztonságos módot ad a személynek a helyes és hivatalos oldalak elérésére, elkerülve a potenciális adathalászatokat és csalásokat. 

Térjünk át az utolsó csodálatos lehetőségre, amelyet kihasználhatunk, hogy teljes mértékben optimalizáljuk az esélyünket arra, hogy milliomossá váljunk a medvepiac idején. Ahogy korábban már megbeszéltük, a medvepiacok rengeteg nyugodt időt adnak nekünk. Ezt bölcsen kell kihasználnunk három fontos tevékenységre: oktatásra, szervezettségre és márkaépítésre. 

1. Oktatás. A medvepiacok tökéletes alkalom arra, hogy kriptotudásunk továbbfejlesztésébe fektessünk. Nézzünk ilyen YouTube-videókat, olvassunk cikkeket, olvassunk könyveket, Csatlakozzunk discord csoportokhoz bármit, ami segít tovább tanulni a kripto, blokklánc technológiáról, pénzügyekről, gazdaságról, geopolitikai kapcsolatokról stb. NAGYON FONTOS, HOGY A TUDÁS OLYAN EMBEREKTŐL SZÁRMAZZON, AKI MÁR VALÓS BEFEKTETő & KERESKEDŐ STB. NAGYON GYAKORI, HOGY 6-12 HÓNAPOS TAPASZTALATTAL MÁR PROFINAK HIRDETIK MAGUKAT. KÉRLEK NÉZZÉTEK MEG A SZERVEREK, KÖZÖSSÉGEK MUNKÁSSÁGÁT ALAPOSAN, MIELŐTT DÖNTÉST HOZTOK! Mérhetetlenül kifizetődő lesz a jövőben. A blokkláncfejlesztők iránt nagy a kereslet, és elképesztő béreket kapnak a munkájukért. Tehát ha szeretnéd kihasználni a medvepiacot arra, hogy megtanuld, hogyan válhatsz fejlesztővé a térben, akkor ajánlom, hogy nézz be a Morales Academy-re. Megtanulhatod a blokklánc programozást,  Solidity, Hyperledger, játéktervezést, és megtanulhatod, hogyan kell web 3.0 projekteket építeni és fejleszteni. Nagyon menő cucc: https://academy.moralis.io/
Kereskedéshez és befektetéshez ajánlom figyelmedbe a http://cryptofolio.hu/courses/cryptofolio-hungary-masterclass/ -t ami 30 év tudását dolgozza fel és évtizedeket spórolhat meg számodra.2. Szervezettség a bikaciklusok alatt a dolgok hektikusak, a dolgok gyorsan mozognak, a dolgok kicsúsznak a kezedből, és mielőtt észrevennéd, lehet, hogy a kriptó mindenhol különböző tárcákban, tőzsdéken és hasonlókban van, így a medve piacok tökéletes alkalom arra, hogy lelassíts, értékeld a portfóliódat, és szánj időt arra, hogy megtanuld, hogyan kell hardvertárcákat létrehozni és használni a kriptóid biztonságos és hosszú távú tárolására. És ahogy a cikk  elején említettem, egy jól ismert és elismert cold wallet, vagy hardvertárca a kriptotérben nemrég megújította legnépszerűbb és megfizethető kriptotárca eszközét, a Nanos-t a Nano S Plus-ra. Míg az eredeti Nanos csak maximum 6 különböző kripto-alkalmazást támogatott, addig az új Nanos Plus akár 100 különböző kripto-alkalmazást is képes támogatni, ami jelentős előrelépés mind a kapacitás, mind pedig – ami a legfontosabb – a felhasználóbarátság terén. Egy másik felhasználói felületfejlesztés az eredeti Nanos-nél nagyobb képernyő, ami sokkal könnyebbé teszi számunkra a navigálást a különböző alkalmazások között, valamint a kriptovaluták küldését, fogadását és kezelését. A legfontosabb különbségtétel, amit a Ledger az S Plus-szal kapcsolatban az S-hez képest meg akart tenni, hogy támogatja a kriptók egy olyan szektorát, amely az utóbbi időben viharszerűen meghódította az iparágat, az NFT-ket vagy nonfungible tokeneket. A Nanos Plus és a Ledger Live alkalmazással a felhasználók könnyedén kezelhetik, tárolhatják és teljes átláthatósággal végezhetik a tranzakciók egyértelmű aláírását, ami további védelmet biztosít az NFT-kkel való web 3.0 munkánál. Mindent egybevetve, a Ledger víziója az, hogy a Ledger és az S plus eszközt úgy pozícionálja, mint a kripto befektetők számára a legmegfizethetőbb és legegyszerűbb módot a DEFI, NFT-k, kriptók, digitális eszközök és a web 3.0 biztonságos interakciójára, nagyobb képernyővel, több memóriával és simább élménnyel. Briliáns. Ha tehát szeretnél befektetni a Nano s Plusba, vagy megnézni a Ledger egyéb biztonsági termékeit, mindenképpen nézd meg ezeket: https://www.ledger.com/

Mindent egybevetve, időt szánni arra, hogy az összes kriptószámlánkat, tárcánkat és biztonságunkat rendbe szedjük és megszervezzük, rendkívül fontos feladat, hiszen a kripto befektetők és a medvepiacok tökéletes alkalom erre. 

3. Branding Ha a kripto térben vagy, használd ki az időt a medvepiacokon, hogy “márkát” építs magadnak, és legyél egy kiemelkedő tagja a kis növekvő közösség korai adoptálóinak! Ennek a vadonatúj, izgalmas technológiának a social media különböző platformjain. Fontold meg, hogy megfelelő domainekbe fektess be a nevedhez, vagy vállalkozásához a kriptotérben. Kezdj el tartalmakat létrehozni, amelyeket megoszthatsz másokkal. Osszd meg kripto befektetői utadat, fontold meg egy YouTube-csatorna indítását, vagy válj információs forrássá a Twitteren. Csatlakozz Discord-csatornákhoz, és építs kapcsolatot másokkal. A medvepiacok az egyik legjobb lehetőség arra, hogy erős kapcsolatokat alakíts ki más komoly kripto befektetőkkel, akik átvészelik a telet, mert a bika ciklusokban az emberek jönnek, majd a medvepiacokon sokan mennek. Azok az emberek, akik aktívak maradnak a medvepiacokon, gyorsabban növekednek és sokkal könnyebben jutnak el a sikerhez, ha befektetik azt az időt és energiát, amit a legtöbben elpazarolnak, amíg a következő bikapiacra várnak. Félelmetes. Nagyon köszönöm, hogy időt szakítottál arra, hogy elolvasd ezt a cikket. Ha tetszett a tartalom, és úgy gondolod, hogy hasznos lehet másnak is, akkor oszd meg!

Szóval mit gondolsz erről a medvepiaci stratégiáról a medve kontra bikaciklus befektetést összehasonlító számításainkról? 

Meglepő, hogy milyen más dolgokat kell tennünk a medvepiacok alatt, hogy folytassuk a vagyon felhalmozását? Tudasd velem a véleményedet a hozzászólásokban. Legyetek biztonságban odakint. Hajrá!

WSBKING ( JANI)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x